Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ändra betalningsmetoder

Så här gör du: ändra betalningsmetoderna

Ordnas i några få steg

Om du har en webbshop är det viktigt att dina kunder känner sig hemma, vilket gör dem mer benägna att köpa saker. Detta kan påverkas positivt genom att anpassa vissa ord, men det har också att göra med preferenserna i din webbshop.

Ett exempel på dessa preferenser är den mest valda/prefererade betalningsmetoden i ett land. Till exempel är iDeal den mest använda betalningsmetoden i Nederländerna och ligger oftast i topp, men i Belgien är det till exempel Mistercash/Bancontact och i Tyskland är det Paypal eller Sofort Banking. Du kan enkelt ändra betalningsmetoderna. För att göra detta måste du ändra vilken betalningsmetod som är det valda alternativet i koden för webbplatsen. Flytta musen över betalningsmetoden och granska den med höger musknapp. Du kan enkelt kopiera koden som tillhör betalningsmetoden till baksidan av Clonable. I den här koden står "selected" förmodligen på iDeal, men i Belgien borde det stå på "Bancontact / Mistercash". I den högra kolumnen skriver du in koden, men du sätter "selected" vid "Bancontact / Mistercash".

Det är viktigt att detta också ändras i motsatt riktning. Där det tidigare fanns "utvalda", tar du bort dem nu. Du skriver alltså in två olika rader i Clonable. I den första kolumnen anger du koden för iDeal, som tidigare var "selected", men som nu har tagits bort. I den andra kolumnen anger du koden för Bancontact/Mistercash, som inte var "vald" tidigare, men som nu är vald.

På så sätt kryssas favoritbetalningssättet automatiskt för besökare på din webbplats. Du kan också ändra ordningen i vilken betalningsmetoderna nämns. Du kan till exempel placera Bancontact/Mistercash ovanför iDeal. För att göra detta kopierar du koden som tillhörhela listan över betalningsmetoder. Du kan sedan ändra ordningen mycket exakt och placera den ändrade koden i den nya kolumnen.

Från 1:21