Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Ändra en länk till en webbplats

Så här gör du: Ändra en webbplatslänk

Ordnas i några få steg

Det kan hända att din webbplats hänvisar till en av dina andra sidor eller din egen webbplats. Det är viktigt att det är rätt. På din nederländska webbplats hänvisar du till exempel till www.123.nl, men på den tyska webbplatsen är det www.123.de. Detta bör även gälla för webbplatsens olika sidor. Till exempel ska 123.nl/auto ändras till 123.de/auto.

För att göra detta anger du den ursprungliga platsen i kolumnen "original" och ersättningsordet i kolumnen "replacement". Markera också rutan "Behandla som text". På så sätt vet Clonable att det rör sig om en text som visas på webbplatsen. Detta hindrar Clonable från att göra ändringar i HTML eller URL:er på webbplatsen.

!!! Observera dock att det kan hända att din webbplats också förekommer i till exempel din e-postadress. Denna e-postadress bör därför INTE ändras. Detta är ett undantag från regeln. Som tur är kan du göra undantag även på Clonable. Du anger ett undantag från regeln i kolumnen "Original". Anta till exempel att din e-postadress är info@123.nl och ange den som ett undantag från den regel du skapat.