Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Vägkarta

Clonable optimerar kontinuerligt sin produkt. Vad kan vi förvänta oss inom den närmaste framtiden?

Kommande funktioner

Q4 2021: Live-redigerare

En vad-du-ser-är-vad-du-får-redigerare för att ändra översättningar och delar av din klon. På så sätt är det möjligt att göra justeringar genom att klicka på det du vill ändra på sidan. Det gör det också ännu enklare för en infödd korrekturläsare att göra justeringar när han eller hon bläddrar genom webbplatsen.

September 2021: Egen sökmotor Clonable

I din klon söker sökmotorn normalt på originalspråket. Detta är inget problem för en klon på samma språk, men ganska irriterande på ett annat språk. Vi arbetar för närvarande på att lösa detta problem.
Färdiga funktioner

Augusti 2021: Urls översätts automatiskt

Tidigare var man tvungen att översätta webbadresser via uppladdningar. Nu är detta inte längre nödvändigt. Urlen översätts automatiskt för kloner på ett annat språk. Det finns också möjlighet att ändra webbadresserna själv.

Augusti 2021: Översättning av XML

XML-översättning har blivit möjlig. Detta är till exempel mycket användbart för att hålla reda på produktflöden och för att skapa särskilda sökmotorer.

Slutet av juli 2021 - Från Ungern till Japan

Egen Clonable -webbplats klonad till många språk/länder...praktisera vad du predikar!

Slutet av juli 2021 - JSON

Tills nyligen var det inte möjligt att översätta JSON. Vi har nu nått en punkt där detta är möjligt. Den här funktionen är för närvarande i betaversion och vi vet ännu inte om det kommer att uppstå några problem.

Från och med juli 2021 - översätt webbadresser via uppladdningsfunktionen

Med hjälp av en scraper kan vi hitta, översätta och ladda upp alla webbadresser på din webbplats. Senare i år kommer en automatisk översättningsfunktion för alla webbadresser att läggas till, så att webbadressen översätts automatiskt när du lägger till en ny sida.

Juni 2021 - 5 minuter

En funktion byggdes så att varje anställd på Clonable kunde skapa en utländsk webbplats som demo inom 5 minuter. Denna funktion gjorde att många människor snabbare kunde övertygas om nyttan med Clonable.

Januari - juni 2021 - Kunskapsdatabas och webbplats

Under de första månaderna av 2021 arbetade vi hårt för att få igång webbplatsen. Vi har skapat en omfattande kunskapsdatabas för våra kunder, informativa videor, förklaringar osv. och har arbetat hårt för att få igång webbplatsen.

Augusti 2020 - Clonable

Namnet Clonable föds...

December 2019 - Kontrollpanel

Den första versionen av instrumentpanelen läggs ut på nätet så att kunderna kan börja arbeta med den.

I mitten av 2019 - Brainstorming

Tänka och brainstorma den ursprungliga idén: att göra belgiska webbplatser möjliga utan krångel. En eller två månader senare levererades den första beta-webbplatsen: Ippontime.be. Ursprungligt namn: Sitespark (vi planerade att hänga fler verktyg under detta namn)