Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Varför utvidga din webbplats eller webshop utomlands?

Varför utvidga din webbplats eller webshop utomlands?

Tvekar du om du vill utöka din webbplats utomlands? I det här blogginlägget kan du läsa om de många fördelarna med att expandera. Med en ständigt växande internationell e-handelsmarknad finns det många möjligheter för nederländska webbutiker, eftersom européerna i allt högre grad handlar över gränserna.

gör inköp på nätet utomlands på grund av lägre priser

Innan du gör ditt val är det viktigt att förstå den utländska kundens köpbeteende. PostNL deltar varje år i den gränsöverskridande e-handelsundersökning somgenomförs avInternational Postal Cooperation (IPC). Denna undersökning ger intressanta siffror om den europeiska näthandlaren. 13 % av besökarna till nederländska webbutiker kommer från utlandet. Den här tillväxten förväntas fortsätta: om tio år kommer lagar och förordningar att vara mycket mer harmoniserade och inriktade på gränsöverskridande verksamhet, vilket gör det ännu enklare och snabbare att beställa utomlands. Det är därför definitivt värt att ta steget att sälja utomlands med din webshop. Detta kan naturligtvis göras genom att anlita en översättare, översätta allt innehåll, lägga upp det på en ny skapad webbplats och översätta det igen varje gång nytt innehåll läggs till. Clonable erbjuder dock ett billigare och snabbare sätt!

Fördelar med Clonable

Genom att klona en webbplats med Clonable kan du komma in på den internationella marknaden på nolltid. I stället för att anlita en översättare, översätta allt innehåll och skapa en ny webbplats kan du med Clonable få en ny översatt webbplats på några minuter. Vilken betydelse har en översatt webbplats på Clonable?

  • Konsumenterna föredrar att handla på sitt eget språk
  • Du kan ge kunder från alla länder en fantastisk skräddarsydd kundupplevelse.
  • Du får möjlighet att marknadsföra dina produkter på en bredare internationell marknad.
  • Du hittas bättre i sökmotorerna (SEO)
  • Effektivare kampanjer och annonser utomlands

Det räcker inte att bara klona din webbplats. Det finns viktiga saker att tänka på. Bara EU består av 27 länder, och alla har sina egna regler och preferenser. Därför är det viktigt att du bekantar dig med det land du vill resa till. Vilka betalningsmetoder föredrar du? Vad föredrar du när det gäller leverans? Läs HÄR om olika länder och vad man ska vara uppmärksam på.