Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Kundrecensioner

/Kundrecensioner

Tim Bevers

Som ägare till flera onlinebutiker för sportartiklar, t.ex. Hockeygear.eu Clonable är oumbärlig för mig. Jag förstorade min marknad på nolltid! Jag rekommenderar den till alla som vill expandera till exempel till Belgien. Utan större ansträngning kan även våra grannar i söder beställa hos mig. Vi har därför också börjat tillhandahålla andra webbplatser, t.ex. om målvaktshandskar, judodräkter och sportskor. Och vi klonade vår spanska hockeyshop till en argentinsk version. Den senare har redan fler besökare än den spanska versionen. Bra!

Niek van der Rijt

Tack vare Clonable har min onlinebutik i Plotters passerat ytterligare en gräns. Från och med nu kan jag ta emot beställningar från Belgien utan problem. Mycket nöjd, skulle göra det igen.

Kenny Kroes

I två år har vi använt Clonable för att översätta vår nederländska webbshop för sportartiklar till utländska butiker. Vi är nu också aktiva i Tyskland, Frankrike och Spanien. Efter en relativt kort tidsperiod har beställningarna från de olika länderna ökat märkbart utan att vi själva behövt investera mycket energi och tid. Ett måste för ägare av webbutiker som vill arbeta över gränserna på ett enkelt sätt.

Dessa företag har gått före dig

Börja nu med Clonable!

Använd det här verktyget så snart som möjligt. Det är möjligt att klona en webbplats och tillämpa lokalisering med lite hjälp av Clonable.
Se vilka möjligheter som finns.