Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Upprättande av SEO-språktaggar

Så här gör du: skapa SEO-språktaggar

Ordnas i några få steg

När du prenumererar på Clonable får du ett e-postmeddelande från oss med de DNS-poster och SEO-språktaggar som behöver ändras. Detta är nödvändigt för att Google ska se din klon som en ursprunglig webbplats som inte är kopierad.

Det finns olika sätt att lägga till språketaggar. Om du till exempel har WordPress eller Magento får du ett litet PHP-skript från oss som du kan kopiera. Beroende på din plattform måste det här skriptet klistras in på olika ställen (t.ex. i wp-config eller någonstans i php-filen). E-postmeddelandet innehåller en kort instruktion om var exakt du ska klistra in skriptet.
Andra CMS-system kan kräva användning av Google Tag Manager. Detta är till exempel fallet med Logic4. I så fall har vi själva skapat en kod. Du kan lägga till detta som en ny tagg i Google Tag Manager själv eller ge oss tillgång till din Tag Manager så att vi kan lägga till den.

Vi berättar för dig vilket sätt som är bäst för ditt system. Om du har några problem eller inte kan lösa det, tveka inte att kontakta oss.

Från 0:52