Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Fall: plotterwinkel.nl

Fall: plotterwinkel.nl

Plotterwinkel.nl började som en onlinebutik för plottrar. Det här är storskaliga skrivare, till exempel för byggföretag eller arkitekter. Dessa skrivare kan enkelt skriva ut ritningar och skisser i a2- eller till och med a0-format. Plotterwinkel säljer också relaterade material som bläck, plotterpapper och vikmaskiner. Under tiden har webbplatsen plotterwinkel.nl blivit en välbesökt webbplats med många bra sökpositioner. Tyvärr var antalet besökare från Belgien mycket mindre.

Samtidigt är antalet besökare per månad minst 10 gånger högre än tidigare.

Det fanns en belgisk variant av webbplatsen, plotterwinkel.be, men den fick dåligt resultat. I slutet av 2019 samarbetade vi med Plotterwinkel och förbättrade webbplatsen. Därefter klonades den förbättrade platsen av Clonable så att den belgiska platsen också skulle öka. I diagrammet till höger kan du se vilken effekt detta har haft. Efter drygt ett och ett halvt år hade antalet besökare från Belgien ökat med mer än 10 gånger. Samtidigt har den belgiska varianten också blivit en välbesökt webbplats.

I översikten till vänster kan du se sökpositionerna i Belgien som de ser ut nu. Plotterwinkel.be har många höga sökpositioner i topp 10 och till och med i topp 3 för nyckelord med stora volymer. Även om dessa volymer är lägre än i Nederländerna, får de fortfarande många besökare. Du kan se hur ofta webbplatsen har sökposition nummer 1, ett fantastiskt resultat!

Vilka ändringar har gjorts i plotterwinkel.be på Clonable?

  • Vi har justerat logotypen, som innehöll orden .nl. Vi har tagit bort detta för den belgiska webbplatsen så att det bara står "Plotterwinkel".
  • Kontakt: telefonnumret har ändrats, kunderna i Belgien måste ringa ett annat nummer än kunderna i Nederländerna.
  • Kassan: Avsändningsland är automatiskt inställt på Belgien istället för Nederländerna.

Den stora fördelen med att använda Clonable är att vi efter att ha förbättrat den nederländska webbplatsen bara behövde klona den. Efter detta förbättrades den belgiska webbplatsen enormt utan att vi behövde göra mycket SEO-aktiviteter på den nederländska webbplatsen. Detta är en av de stora fördelarna med Clonable.