Om Clonable

Clonable - ditt verktyg för kloning och lokalisering av webbplatser och webbutiker.

E-post
info[@]clonable.net
Telefonnummer
+31 492 77 52 69
Adress

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Fall: station7.com

Fall: station7.com

Station 7 är en inredningsbutik med filialer i Druten och Wateringen samt en webbshop. Heminredningsbutiken säljer robusta, robusta och industriella möbler samt läderstolar, pallar och soffor. Den nederländska webbutiken hade gått bra ett tag, men antalet belgiska besökare var på efterkälken. I slutet av 2019 skapades därför den belgiska versionen av webbutiken, station7.be.

Inom 1,5 år var antalet belgiska besökare mer än 10 gånger högre än innan klonen skapades.

Till höger kan du se en graf över antalet besökare på den klonade webbplatsen. Det tog ett tag för Google att upptäcka webbplatsen, men sedan dess har tillväxten varit enorm. Inom 1,5 år var antalet belgiska besökare mer än 10 gånger högre än innan klonen skapades.

Som du kan se i översikten över sökord till vänster har den belgiska klonen många topp 10-placeringar för stora sökvolymer, vilket säkert bidrar till antalet besökare per månad. Det finns också många topp 10-placeringar med något mindre sökvolymer, men även dessa termer är viktiga att få poäng på. Det är tydligt att webbplatsen får bra resultat på viktiga allmänna sökord.

Vilka ändringar har gjorts i station7.be på Clonable?

  • Ett antal ord översattes till flamländska, så att chair översattes till seat, soffor blev salons, hockers blev poufs och showroom översattes till toonzaal. Detta gör att den flamländska besökaren känner sig mer hemma.
  • Frakt: På den belgiska webbplatsen står det "fri frakt i Belgien", på den nederländska webbplatsen står det "... Nederländerna och Belgien".

Förutom att antalet besökare ökade, ökade också antalet nederländska besökare på den nederländska webbplatsen kraftigt efter att den belgiska klonen skapades. Allt detta utan att göra alltför många ändringar på den nederländska webbplatsen. Så Clonable har gjort stora framsteg!