🎉 Vi har lanserat vår nya WordPress-plugin! Ladda ner nu

Turism

Internationell destinationsmarknadsföring utan krångel.

Prova gratis
Rubrik för turism

Främja region eller stad

Internationell stadsmarknadsföring / destinationsmarknadsföring

Vill du locka fler utländska turister? Det första steget är att göra din webbplats tillgänglig på det språk som de önskade besökarna talar.

Sökbarhet
Genom att översätta din webbplats blir den lättare att hitta i ditt målland. Sökmotorerna i det landet kommer att indexera din webbplats.
Mål
Tala dina gästers språk. Turisterna ser på en översatt webbplats att du tar dem på allvar, vilket också gör att de tar din destination på större allvar som resmål.
Främja evenemang
När det gäller underhåll är det enormt tidskrävande och dyrt att manuellt översätta evenemang. Med Clonable är alla evenemang alltid översatta, så turisterna kommer att besöka dem bättre. Och det är väl det allt handlar om?
Främja region eller stad

Campingplatser och hotell

Ordnar även bokningar från utlandet

Genom att erbjuda din webbplats på andra språk kan alla turister förstå informationen om din vistelse.

Information
Erbjud användbar information om era faciliteter på alla språk. På så sätt kan alla gäster läsa vad ert boende har att erbjuda.
På ett ställe
Oavsett vilket språk besökaren använder för att boka fortsätter du att få allt på din egen plattform, på det språk du föredrar.
Campingplatser och hotell

Sevärdheter och evenemang

Förmedla din information till alla gäster.

Det finns uppenbarligen mycket att berätta om ditt museum, din park, ditt evenemang eller din attraktion. Se därför till att varje gäst får läsa rätt information på rätt språk.

Information
Parkering, tillgänglighet, husregler och mycket mer är självklart oumbärligt för alla besökare. Clonable hjälper dig att se till att alla besökare faktiskt kan förstå den informationen.
Det rätta budskapet
En bakgrundshistoria, fortsättning eller kommentar kan vara ovärderlig för dina bilder. Så se till att alla kan berikas av dessa!
Sevärdheter och evenemang

Prova nu gratis!

Skapa din första klon inom 5 minuter.

Redo att komma igång?

Skapa ditt konto och skapa din första klon direkt! Inga betalningsuppgifter krävs.

Föredrar du att få en demo?

Begär en personlig demo utan förpliktelser via vårt kontaktformulär.