🎉 Vi har lanserat vår nya WordPress-plugin! Ladda ner nu

Podcast - Niels Arts gäst i podcasten "På väg mot 20 miljoner Internationalisera och översätt din webbshop

Niels Arts var inbjuden som delägare i Clonable under Webwinkel Vakdagen för att prata om Clonable och online internationaliseringsstrategier för onlinebutiker.

Lyssna på podcasten här

Beskrivning av podcasten:

I detta fascinerande avsnitt av "På väg mot 20 miljoner" välkomnar vi Niels Arts, experten bakom Clonable, för ett djupgående samtal om ämnet internationalisering. Vi fokuserar på de utmaningar och möjligheter som e-handelsföretag möter under sin tillväxt och expansion på internationella marknader.

Som ägare eller chef för ett e-handelsföretag med seriösa tillväxtambitioner vet du att internationell expansion är viktigt, men samtidigt fullt av komplikationer. Från korrekta översättningar och kulturella nyanser till tekniska implementeringar och juridiska frågor - varje steg mot en ny marknad medför sina egna utmaningar. Det här avsnittet kommer att belysa hur du kan övervinna dessa hinder och framgångsrikt växa din webbshop över gränserna.

Hör hur Niels betonar vikten av bra översättningar och användningen av modersmålstalare för kvalitetskontroll. Upptäck vikten av marknadsundersökningar, plattformsanpassning och logistikstrategier som Clonable ger dig. Niels ger konkreta insikter i strategiska val när det gäller att välja marknader, konkurrensens och marknadsföringens roll samt hantering av tekniska detaljer som valuta- och momsinställningar när man skapar en onlinebutik för olika regioner.

Oavsett om du bara tittar över gränsen eller redan aktivt går in på olika marknader, erbjuder detta avsnitt av "På väg mot 20 miljoner" värdefulla insikter som kan hjälpa dig att förfina din strategi för internationell expansion och undvika typiska fallgropar. Niels expertis i kombination med Clonable:s praktiska tillvägagångssätt gör detta till ett måste för e-handelsproffs som vill ta sin verksamhet till nästa, internationella nivå. Engagera dig och ta nästa steg i din tillväxtresa!